Parhaat palat samassa paketissa

360-paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset tuotteen tai palvelun kirkastamiseen.

Paketti sisältää

  • Artikkeli & Valokuvaus

  • Video & Editointi

  • Grafiikat & Leiskat

Suunnitellaan sisältö yhdessä

Haluatko keskustella paketin mahdollisesta toteuttamisesta tai sen sisällöistä? Voit lähestyä meitä, oli ajatuksesi toteutuksesta täysin valmis, totaalisen raakile tai jotain siltä väliltä. Meille riittää, että sinulla on ajatus kohteesta, jolle pitäisi jotain tehdä. Suunnitelmapalaveri ei sido sinua mihinkään, vaan teet päätöksen tilaamisesta vasta sen jälkeen, kun olemme tarjonneet sinulle näkemyksen paketin toteutuksesta.

Artikkeli & Valokuvaus

Paketin ensimmäisessä osassa saat käyttöösi ammattikirjoittajan ja valokuvaajan. Valitsemastasi aiheesta tehdään artikkeli ja samalla otetaan laadukkaat valokuvat. Näistä paloista syntyy kokonaisuus, jonka voi julkaista joko omissa kanavissa tai tarjota esimerkiksi alan ammattilehtiin.

Video & Editointi

Palvelun tai tuotteen esittelyä tehostamaan tuotetaan video, joka suunnitellaan kohderyhmällesi sopivaksi. Video voi olla esimerkiksi prosessin tai toimitilan esittely, asiantuntijahaastattelu tai hyvällä energialla tuotettu myyntivideo. Huomioimme videon tekemisessä tarpeet eri kanavissa julkaisuun.

Grafiikat & Leiskat

Jotta kokonaisuus olisi ehjä ja saat tuotteen tai palvelun mainostamiseen monipuolisuutta, teemme otettujen kuvien pohjalta 2-3 erilaista mainosta, joissa hyödynnetään graafisia elementtejä ja tekijöiden luovuutta. Mainokset sopivat someen, verkkosivuille tai lehtien mainostiloihin.

Toimitus jopa viikossa

Paketin työstäminen tehdään tehokkaasti. Alkusuunnittelun jälkeen artikkelille ja valokuvaukselle varataan yksi päivä. Videon teolle ja editoinnille kolme päivää. Mainosten teko vie 1-2 päivää. Riippuen aikatauluistasi, voit saada valmiin paketin jopa viikossa. Aikataulun suunnittelussa kuuntelemme toiveitasi.

Soita 0400 728 943
Email: lauri(at)lateilola.com

Kiinteä hinta

360-paketti on parhaista paloista räätälöity kokonaisuus, jossa säästö syntyy tehokkuuden ja valmiiksi mietityn konseptin ansiosta. Säästät sievoisen summan tilaamalla paketin sen sijaan, että ostaisit kaiken erikseen.

4750€ (alv. 0%)