Yritysvideo, haastattelu vai jotain muuta?

Tarve videoille on yleistynyt viime vuosina. Syynä tähän ovat muun muassa laitteiden kehitys, rajallinen aika informaation kuluttamiseksi ja halu palvella asiakasta uusin keinoin.

Toteutamme videoita ketterästi eri tarpeisiin. Tällä hetkellä kysytyimmät videoaiheemme ovat normaalit haastatteluvideot ja erilaisten palvelujen esittelyvideot. Näiden lisäksi teemme muun muassa ilmakuvauksia ja tapahtumien koostevideoita.

Voit videoiden avulla rakentaa näkyvyyttä sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille, tapahtumien mediaseinille tai ihan televisioon asti. Voimme tarvittaessa yhdistää videoon graafisia elementtejä, jotka havainnollistavat viestiäsi entisestään. Kysy ihmeessä apua myös tilanteessa, jossa yritykselläsi ei ole vielä käytössä jokaisen videon alkuun sopivaa alkuintroa, jossa logosi ja sloganisi näytetään näyttävästi katsojille.

Ota yhteyttä: lauri(at)lateilola.com ja ryhdytään videohommiin!