Valokuvausta tunteella ja luovuudella

Valokuvaus on sisällönteon ydintä. Kuvilla luodaan mielikuvia, jaetaan informaatiota ja rakennetaan yrityksen brändiä. Sen vuoksi haluamme kuvata monipuolisesti ja jatkuvasti uutta kokeillen.

Tarjoamme henkilökuvausta toimiston yhteydessä olevassa studiossa tai haluamassasi paikassa, palveluiden ja tuotteiden kuvausta, ilmakuvausta ja useista kuvista muodostettuja graafisia kokonaisuuksia esimerkiksi mainoksien pohjiksi.

Olemme tähän mennessä toteuttaneet muun muassa henkilöstön kuvausta yrityksen omalla toimipisteellä ja studiossa, päivitetyn kuljetuskaluston kuvauksia, tapahtumakuvauksia, uudisrakennusten ilmakuvauksia ja mainosmateriaalien kuvituksia.

Voit soittaa ja kysyä valokuvausta nopeimmillaan jo samalle päivälle. Käymme tekemässä kuvauskeikan, minkä jälkeen käsittelemme ja viimeistelemme kuvat ammattimaisen tarkasti. Pienemmissä kuvauksissa saat valmiit kuvat samana tai seuraavana päivänä, suuremmissa kuvausprojekteissa sovimme aikataulun asiakkaan kanssa yhdessä.

Ole yhteydessä: lauri(at)lateilola.com ja ryhdytään töihin!